Za paciente in obiskovalce: Zahvale

 

25.07.2016

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 


 

 

04.12.2015


09.06.2011
>> Zahvala Policijske uprave Slovenj Gradec  

07.04.2010

Spoštovani,


Danes, ko poslušamo samo kritike na račun javnega zdravstva in smo vsi zelo glasni pri izpostavljanju in potenciranju napak, ko vsi poznamo samo še svoje pravice in na vse grlo kričimo kaj vse nam pripada, saj vendar plačujemo zdravstveno zavarovanje, mirno in brez vsake slabe vesti pa pozabljamo na svoje dolžnosti, se mi je zdelo edino prav, da napišem pohvalo za vse vaše delo, ker eno je opravljati delo, drugo pa delo opravljati s srcem. Pri vas smo doživeli ravno to – ljudi v belem z velikanskim srcem.

Pred tremi tedni smo se prvič srečali z vašo ustanovo in vašim osebjem. Zbegani in prestrašeni, ker je pediatrinja našega desetletnika poslala v bolnico z napotnico »nujno«, nismo vedeli kaj nas čaka. Na urgenci nas je sprejel dr.Koršič, ki je pregledal sina, pomiril nas, nam vse lepo razložil in s toplo besedo postavil temeljni kamen zaupanja, tako da smo na poseg naslednje juto počakali pomirjeni in pripravljeni. Srečanje z anestezijskim sestrami je bilo prav posebno doživetje,izjemno prijazne, z nasmehom na obrazu in mirnim glasom, vlijejo pogum in zaupanje. Tu je medicinska sestra resnično človek in pol. Tudi na pediatričnem oddelku sama prijaznost, toplina in nasmejani obrazi brez izjem, od strežnice do predstojnice dr. Lužnikove, kljub neverjetni gužvi in prezasedenosti ostajajo vedre in dobre volje.

Zato, HVALA.

Velenje, 07.04.2010
Anica in Jaka LesjakDatum: 18.01.2010

Zahvala Bolnišnici

Spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v naših srcih prebiva!


Ob izgubi našega dragega očeta in dedka Franca Legnarja izrekamo posebno zahvalo njegovima zdravnicama dr. Umek- Bricman in dr. Krstanoski, ki sta prizadevno in požrtvovalno skrbeli za zdravljenje njegove bolezni.
Hkrati se zahvaljujemo celotnemu medicinskemu osebju travmatološkega in internega F oddelka, ki so ga ob neozdravljivi bolezni negovali in mu lajšali bolečine.

Naša družina vam želi še veliko uspehov pri vašem delu.


Hvala.
Hčerka Marina Turičnik z družino iz Bukovske vasi.


Zahvala Oddelku za pediatrijo: