pomembno


30.11.2018
Vrstomat

Vrstomat je namenjen ambulantnim pacientom. Omogoča vpis na dan pregleda ali preiskave, na katero se je pacient predhodno naročil in prejel obvestilo o dogovorjenem terminu.         

                 

05.10.2018
Soba za dojenje v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec

V Splošni bolnišnici Slovenj Gradec smo za doječe matere pripravili in uredili sobo za dojenje. Le –ta se nahaja v pritličju stavbe C, v okviru ambulant Oddelka za pediatrijo. Pot do sobe za dojenje je primerno označena. Mamice obveščamo, da sobo za dojenje lahko koristijo tudi za previjanje svojih malčkov.

28.09.2018
Dermatovenerološka ambulanta

Obveščamo vas, da zaradi predvidene daljše začasne odsotnosti edine izvajalke dermatovenerološke dejavnosti v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, Ize Jonko, dr. med., spec. dermatovenerologije, z dnem 28.9.2018 prekinjamo naročanje oz. uvrščanje pacientov na čakalni seznam v okviru izvajanja zdravstvenih storitev v dermatovenerološki ambulanti

12.01.2017
Nova lokacija Ambulante za psihiatrijo

Obveščamo vas, da Ambulanto za psihiatrijo najdete na novi lokaciji.
Nahaja se v 3. nadstropju kirurškega bloka.


Kako do tja:
Skozi glavni vhod na desno, do stopnišča, kjer se po stopnicah ali z dvigalom vzpnete v 3. nadstropje. Ambulanta se nahaja desno.

Telefon za naročanje v ambulanti:
02 88 23 400 interna: 675

Psihiatrična ambulanta v SB Slovenj Gradec OB PETKIH NE POTEKA! Prosimo, da se izven delovnega časa ambulante oglasite v dežurni službi najbližje psihiatrične bolnišnice.
 

...Navodila za paciente
 

27.05.2016
Fiziatrična ambulanta
Z mesecem majem je z delom specialistke fizikalne medicine in rehabilitacije v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, nastopila Kristina Vogrin Hudopisk, dr. med.

Fiziatrična ambulanta, deluje v prostorih bivše urgence, t.j. prostorih ortopedske ambulante.

Delovni čas fiziatrične ambulante:
TOREK: 8:00- 14:15
ČETRTEK: 8:00-14:00

Zaenkrat bo enkrat mesečno (ob torkih) delovala tudi ambulanta za medicinsko tehnične pripomočke.
[1] Naslednja stran