aktualno


23.12.2016
Omejitev obiskov, 19.01.2017
 

OBVESTILO

Zaradi povečanega števila respiratornih okužb v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, popolnoma zapiramo bolnišnico za obiskovalce pri bolnikih.

Izjema so samo na Ginekološko porodnem oddelku, kjer je dovoljen obisk zdravega očeta pri novorojenčku in na Otroškem oddelku, kjer je dovoljen obisk za enega zdravega starša oziroma skrbnika.

Hvala za razumevanje.

 

Preberi več +

19.12.2016
Otvoritev novega objekta C + C2 ter prizidka magnetne resonance z magnetno resonanco Splošne bolnišnice Slovenj Gradec
 

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec odprla nov objekt C+C2 ter prizidek magnetne resonance

Ob tej priložnosti je povedala:

Spoštovana vršilka dolžnosti direktorja, asist. dr. Jasna Uranjek, spoštovani župan občine Slovenj Gradec, Andrej Čas, spoštovani koroški poslanci Državnega zbora, župani Koroških občin, predstojniki oddelkov in enot Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, člani Sveta zavoda, direktorji zdravstvenih domov Koroške regije in Velenja, spoštovane dame, cenjeni gospodje, dragi gostje,
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec je osrednja bolnišnica regije in z realizacijo projektov uspešno sledi razvoju zdravstva v Sloveniji.

Preberi več +

02.12.2016
Elektronski bilten Nacionalnega inštituta za javno zdravje
 

Barvila, sladila, kisline, konzervansi ... je možno pripraviti živilo brez aditivov?

Aditivi so snovi, ki se pri pripravi živil uporabljajo za konzerviranje, obarvanje, slajenje in podobno. Bolj kot je živilo predelano, več aditivov vsebuje. Slaščice, slani prigrizki in aromatizirane brezalkoholne pijače sodijo med visoko predelana živila, ki vsebujejo številne aditive. Živila pa se da pripraviti tudi brez njih. Doma pripravljena hrana je že tak primer. Ker prihaja veseli december in z njim čas številnih druženj, ob pripravi na snidenja pomislite na doma pripravljene jedi. Slednje morda ne bodo videti tako privlačne, bo pa okus zato bolj pristen.

Preberi več +

01.12.2016
Vabilo na parkljevanje
23.11.2016
Vabilo na koncert
 

Vabimo vas na letni koncert

Vabimo vas na letni koncert ŽENSKEGA PEVSKEGA ZBORA SPLOŠNE BOLNIŠNICE SLOVENJ GRADEC v nedeljo, 27.novembra 2016, ob 17.00 uri v dvorani Elizabetinega doma  v Slovenj Gradcu.

Preberi več +
Prejšnja stran 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 Naslednja stran